Algemene voorwaarden

Verzendkosten webshop

De verzendkosten worden berekend op de huidige verzendprijzen. Dit is een bedrag van € 6,75

Enkele artikelen die kleiner of dezelfde maat van een A4 hebben zullen worden verzonden per brievenbuspost. €4,.10

 

Algemene voorwaarden webshop

 1. Online weergave en beschrijving
  1.1 Alle prijzen in de webshop zijn inclusief btw.
  1.2 De verzendkosten staan gespecificeerd in de leveringsvoorwaarden
  1.2 Alleen voor originele schilderijen, geldt een laag btw-tarief van 9%,
  1.3 Bij alle producten in de webshop staan verzendkosten vermeld.
  1.4 De vermelde verzendkosten gelden voor standaardlevering in Nederland.
  1.5 Bij ieder product in de webshop staat een levertijd. Deze is gebaseerd op basis van onze voorraad, maar is nooit een 100% garantie.
  1.6 De juiste kleurweergave van de kunst in de webshop heeft veel aandacht gekregen. De Posters zijn dan ook met grote zorgvuldigheid tot stand gekomen. Maar houd er altijd rekening mee dat kleuren per beeldscherm en per print enigszins kunnen afwijken.
 1. De levering
  2.1 Wanneer u een product in onze webshop bestelt vragen we de bestelling en de ingevoerde adresgegevens goed te controleren op eventuele onjuistheden.
  2.2 Zodra de bestelling bij ons binnen is krijgt u een bevestigingsmail met daarin de informatie over de aankoop en de juiste levertijd. Wij streven ernaar om onze producten binnen deze weergegeven levertijd te bezorgen. Mocht er onverhoopt vertraging ontstaan in de levering zullen wij dit tijdig melden.
  2.3 Wanneer de betaling is volbracht zullen wij het product verzenden en u middels het opgegeven e-mailadres een track & trace link of code toesturen. Hiermee kunt u het bezorgtraject van de bestelling nauwkeurig volgen.
  2.4 Overmacht in roerige tijden kan vertraging in de levertijd veroorzaken. De vermeldde levertijd is gebaseerd op basis van onze voorraad, maar kan nooit een 100% garantie vormen.
  2.5 Brievenbuspakketjes (maximaal 2 artprints van 20 x 30 cm) worden verzonden zonder track&trace.

 

3 Bedenktijd & Retourneren
3.1 Wij vinden het erg belangrijk dat u blij bent met uw aankoop. Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn heeft u 30 dagen tijd om de bestelling terug te sturen. Uiteraard horen we graag van u wat er beter kan aan het product, de verpakking of de verzending.
3.2  Alleen als het pakket in goede staat retour is storten we het aankoopbedrag binnen 7 dagen terug op uw bankrekening.
3.3 Indien u een product retourneert zijn deze verzendkosten voor u, tenzij wij u schriftelijk hebben gemeld dat de reden van het retourneren ons aangerekend kan worden.
3.4 Wanneer u een artikel wilt ruilen zijn verzendkosten bij een besteding lager dan € 50- voor u, tenzij door ons schriftelijk anders is toegezegd.

4 Auteursrecht
4.1 Het auteursrecht is een belangrijk recht waar we je graag goed van op de hoogte stellen.

4.2 Het auteursrecht op een kunstwerk behoort altijd bij de kunstenaar en tenzij schriftelijk anders overeengekomen blijft het auteursrecht ook na de verkoop van een werk bij de kunstenaar.